« Yelp London Gets Legendary @ Sophie's Steakhouse | Main | Madison Elites Save Time, Eat Brunner @ Daisy Cafe & Cupcakery »

January 31, 2013

Cocktails & Bling in Helsinki

Posted by Mikko

Helsingin uusi Yelp-vuosi alkoi kokkareiden merkeissä, Yelp Event @ Bar 7 Blings tapahtumalla. Yelpperit kokoontuivat Bar 7 Blingsin taka-loungeen, nauttimaan pikkusuolaisista, sekä upeista drinkeistä ja shoteista. Virpi T piti kovasti tapahtuman rennosta ilmapiiristä ja juomien ”mielenkiintoisista yksityiskohdista”.

    DSC_0016     DSC_0137

Illan mieleenpainuvin cocktail oli ehdottomasti suurelta tarjottimelta nautittu ”Push the Glutton”. Nimi siis jo viittaa vahvasti ahneuteen ja syykin on päivänselvä kun luettelee mitä drinkkikokonaisuuteen kuuluu: mangoa jäätelöä, suklaakastiketta, vaahtokarkkeja ja paahdettua pekonia. Baarimikot loivat kaiken kukkuraksi tapahtumaan tulleille Yelppereille ihan oman Santa’s Little Yelper –nimikkodrinkin. Ja kyllä, se oli hyvin punainen.

       DSC_0051    DSC_0023    DSC_0105    DSC_0128

Hyvän seuran ja juoman lisäksi, iltaan kuului ihmisbingo kisailua. Voittajaksi kruunattiin Ansgar F, joka palkittiin kahdella vippilipulla Funky Awards –musiikkigaalaan. Kukaan ei joutunut poistumaan tyhjin käsin, Bar 7 Blings nimittäin antoi jokaiselle osallistujalle kantajäsenyyden, joka oikeuttaa jatkossa alennettuihin hintoihin.

DSC_0132  L2  DSC_0094

Magnus Ö kiteyttää koko illan tällä lauseella: ”rento ja tyylikäs paikka, drinksut hyviä ja palvelu äärimmäisen osaavaa ja ystävällistä”. Tapahtuman arvosteluja voi käydä lukemassa tästä!

    DSC_0120  DSC_0106

Iso kiitos etenkin Bar 7 Blingsille ja totta kai kaikille tapahtumaan osallistuneille.

Ensikertaan!

Mikko A.

Community Manager Helsinki

DSC_0138Comments

The comments to this entry are closed.